In je pauze naar het strand enzo…

Jullie hadden het vast al door, ik ben hier ontzettend aan het genieten… Ik neem jullie graag mee in mijn leventje op Ibiza, dus hier dan eindelijk een update!

IMG_20150618_103208

De vorige keer schreef ik over mijn roadtrip naar Ibiza. Inmiddels zit ik hier alweer 1,5 maand en zit mijn au-pair job er al bijna op! Ik hoor jullie denken, wat doe je eigenlijk allemaal als au-pair? Nou… een heleboel! Ik ben bij een ontzettend leuke Amerikaanse familie terecht gekomen die hier op het eiland woont en waarvan familie voor zes weken is overgevlogen vanuit Hawaï. In totaal zijn er hier nu 4 kids in de leeftijd van 2 tot 10 waar ik op pas… Gelukkig niet elke dag op alle vier tegelijk, want dat is af en toe toch best zwaar! Ik werk elke dag, maar heb dagelijks ook wel even een relaxmomentje en we doen heel veel leuke dingen. Tijdens de relaxmomentjes val ik trouwens geregeld in slaap tot ik weer aan het werk moet, wat wel genoeg zegt, denk ik. Gelukkig kan ik geen betere slaapplek bedenken dan het strand van Aguas Blancas – waar ik op loopafstand vandaan woon – wat dan weer een meevaller is.

De (werk)dag begint meestal rond half negen wanneer het tijd is voor het ontbijt. De oudere kinderen hebben doordeweeks vaak summerschool (paardrijden, zeilles, muziekweek etc.) en ik zorg ervoor dat ze op tijd uit bed zijn en op tijd klaar staan om door mij weggebracht te worden. Als ik weer terug ben, is de kleine vaak uit bed en zorg ik er voor dat hij flink moe wordt, zodat hij goed in slaap valt als het tijd is voor zijn siësta… we gaan naar het strand, zwemmen in het zwembad, gaan naar het ‘piratenhuis’, we spelen in de boomhut. Altijd genoeg vermaak. Nadat ik hem zijn eten heb gegeven en in bed heb gestopt en hij slaapt, haal ik de kids weer op van summerschool. Als we thuis komen is het vaak zo’n half drie en is het tijd voor lunch. Hier nemen we uitgebreid de tijd voor en hierna heb ik even een break of ik breng de kids weer ergens naar toe. Vaak gaat het om een uurtje tennis of Duitse les en drink ik een lekkere smoothie in de tussentijd…

Dromenvangers maken met de kids... dit was overigens mijn dromenvanger ;)

Dromenvangers maken met de kids… dit was overigens mijn dromenvanger 😉

In de avond pas ik soms op of we gaan iets leuks doen. Ook ik geniet mee van alle leuke dingen en lekkere etentjes die ze hier doen… ik heb nog het meest genoten van de boottochtjes die we gemaakt hebben. In mijn eerste week was het een boottocht naar Formentera en een rondje om/tussen Es Vedra… Prachtig! En we zagen ook nog eens dolfijnen! Op en top genieten. Afgelopen zondag zijn we verschillende baaitjes in het oosten en noorden van Ibiza bij langs geweest! Zag ik Benirras eens van een andere kant…

IMG_20150608_220011

De jongste proberen we momenteel zindelijk te maken, wat al aardig lukt… om hem dit te leren had ik een komische video op YouTube gevonden en deze wil ik graag met jullie delen. Aangezien er steeds meer kleine ukkies in mijn omgeving worden geboren, komt het wellicht nog van pas. Ze hebben trouwens veel meer leuke video’s (welke ik vaak gebruik als de jongste even een tijdje stil moet zijn)…

Hier nog met luier...

Hier nog met luier…

Naast het werken als au-pair doe ik natuurlijk ook andere leuke dingen! Zo drink ik graag een lekkere mojito op het strand, ga ik op stap met één van de moeders, houd ik van shoppen en dans ik graag een avondje in Namaste (op woensdag wordt Hippy Market ‘Las Dalias‘ omgetoverd tot een mooie plek om te dansen…).

IMG_20150628_165551

En ja… wat ik al eerder zei, mijn werk als au-pair zit er bijna op! Aankomende zondag gaat de familie op vakantie en blijf ik nog een tijdje hier met de hond (en Lulu natuurlijk). Natuurlijk heb ik al weer leuke baantjes gevonden om hierna te doen, maar daarover later meer…

Dikke kus voor iedereen en hopelijk genieten jullie ook een beetje 🙂 Als ik niet reageer op whatsappjes, sorry hiervoor! Ik krijg veel binnen en zie het soms als ik aan het werk ben en heb dan geen tijd om te antwoorden… Weet dat ik jullie niet vergeet! Volgende week heb ik het even wat rustiger en zal ik extra aan jullie denken 😉 Voor foto-updates check dan mijn Instagram account even!

Liefs Ria

Uitzicht op de oude stad... Dalt Vila.

Uitzicht op de oude stad… Dalt Vila.

Reacties

Reacties

Ria - Very Fairia