Can’t travel without…

English summary below ↓

Waar ik echt niet zonder kan op reis?  Ik ben nog maar nauwelijks onderweg of ik kwam erachter dat ik toch wel heel  erg gehecht ben aan mijn smartphone. Deze was vorige week namelijk kapot gegaan en dus was ik even tijdelijk uit de lucht. Gisteren kon ik er echt niet meer tegen en heb ik ‘m in Salta laten maken…

Ik weet het, hoe fijn is het om oldskool rond te reizen en lekker romantisch een echte kaart in handen te hebben als je op zoek bent naar je hostel? Ik vond het toch wat minder fijn… een smartphone weegt veel minder dan de Lonely Planet en als je bepakt en bezakt rondloopt, volg ik liever het gps signaal in Google Maps, dan blz. 222 openslaan en kijken waar je precies loopt 😉

Ik ben echt één met Google Maps. Het brengt me (bijna altijd) overal. Zo bracht ie me al naar Ibiza, verschillende plaatsjes op mijn roadtrip door Europa en ook in Buenos Aires vond ik het heerlijk om eerst een ster te plaatsen op plaats van bestemming en vervolgens met het gps-signaal naar de ster toe te lopen. Ook in de bus is het ideaal. Hier in Argentinië staat niet – zoals bijvoorbeeld in Nederland – aangegeven wat de volgende halte is. Als je dan geen flauw idee hebt bij welke halte je er uit moet, is het heel handig als je op je smartphone een ‘ster’ hebt geplaatst waar je moet zijn en spring je er vervolgens uit als je gps signaal in de buurt van de ster komt!

Ook ben ik dol op instagram… en dat werkt alleen met een smartphone. Ik miste het echt om mooie foto’s met de wereld te delen.

Het is niet zo dat ik compleet verslaafd ben hoor… ik kan best een tijdje zonder nieuws, whatsapp en buienradar. Maar oooooh. Wat ben ik blij dat mijn telefoon het weer doet!

Gaat je telefoon ooit kapot als je in Salta bent? Ga dan zeker naar Fixell Servicio Técnico! Super service en super aardige mensen waar je niet wordt afgezet (ik hoefde uiteindelijk niet eens de servicekosten te betalen en alleen onderdelen!).

Waar kun jij trouwens echt niet zonder op reis?

 

Travelstuff...

Travelstuff… And yes, I also can have a lot of fun without smartphone 😉

I can’t travel without… my smartphone. Last week my phone decided to stop living. And really, missed it so much! Especially Google Maps. I always follow the GPS sign when I don’t know how to walk (or where I have to jump of the bus). Before I move, I check my destination (and put a star on my maps) and then it’s only following the sign till the star. I know, how nice is it to travel with a real map. But for sure, you also will love your smartphone when you are walking around with all your travelstuff (I love walking but prefer without travelbackpack ;)).

Also I love to share pictures with the world at Instagram. And that’s only possible with a smartphone. I tried it a view times with a five year old phone, but that wasn’t working well. I know, not really a worldproblem. But yeah. It’s 2016 and love it.

Yesterday I decided to make my phone in Salta and I’m so happy with it! I didn’t miss the news, whatsapp and the weather forcast, but ooh… Now I can follow my stars again (sounds funny isn’t it?).

Where can’t you travel without?

Reacties

Reacties

Ria - Very Fairia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *