Trends in Buenos Aires

Shoe1
English summary below ↓

Trends komen en gaan… of je nou blij moet zijn met alle trends vraag ik me af. Hier in Buenos Aires is er één trend waar ik helemaal geobsedeerd door ben: schoenen/sandalen/slippers met zolen waar je u tegen zegt. Vijftien centimeter is er niets bij.

Vorig jaar zag ik de dikke zolen ook al op Ibiza voorbij komen, maar niet zo extreem en in mindere mate als hier. Ik vind het echt heel lelijk (sorry voor degenen die het wel mooi vinden, maar ik kan er echt niet aan wennen). Ik blijf naar die vrouwen kijken die ongemakkelijk op hun schoenen voorbij komen lopen, alsof ze een baksteen van de bouwplaats hebben gehaald en er veters of gespen in hebben gezet.

Ik ben wel benieuwd wat jij van deze trend vindt… over laten waaien naar Europa of lekker in Argentinië laten?

I’m totally obsessed by the shoe trend in Buenos Aires. Shoes with soles like you walk on a brick. I saw it already a bit in Ibizia, but not the crazy shoes like here in South America. What do you think?

Hot or not?

shoes 2
shoes3
shoes4

 

Reacties

Reacties

Ria - Very Fairia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *