Shop I love >> Paperbird Utrecht <<

Utrecht

Utrecht, met de Dom op de achtergrond. Maart 2016

Vorige week was ik in het gezellige Utrecht. Ik had er op Centraal Station afgesproken met een vriendin. Dat ik er al heel lang niet was geweest, bleek maar weer uit het feit dat ik met haar had afgesproken op een plek die er – na de verbouwing op het station – helemaal niet meer bleek te zijn.

DSCN7718
Hoewel we niet van plan waren te gaan shoppen, was dat natuurlijk moeilijk te weerstaan toen veel winkels op zondag open bleken zijn. Na eerst op een terrasje te hebben gezeten (ja, het was mooi weer!) gingen we toch even de stad in. Ergens in een zijstraatje werd ik helemaal blij toen ik een alpaca zag staan (doet me denken aan Zuid Amerika en als ik ooit gesetteld ben wil ik er ook graag een paar…). Nog leuker was de winkel er naast: Paperbird.

DSCN7721
Paperbird is een conceptstore. Een winkel waar je niet alleen kleding en accessoires kunt kopen, maar ook boeken, planten en thee. Ik houd ervan. Vooral als het er dan ook nog zo gezellig uit ziet. Een winkel waar je heel hebberig van wordt 😉 Ik probeer momenteel niet meer zo veel te kopen. Ben aan het minimaliseren door veel spullen weg te geven of te verkopen. Als ik nu iets koop, wil ik er zeker van zijn dat ik het ook echt ga dragen. En natuurlijk vond ik bij Paperbird iets leuks. Ik ben gek op shirts met een quote, dus onderstaand shirtje kon niet ontbreken. Ook heb ik een prachtig kettinkje met een stier gekocht. Ik heb iets met stieren, kom van de boerderij en vond het echt bij mij passen. Ach, af en toe mag je jezelf een beetje verwennen 😉

Shirt van Ichi en als je heel goed kijkt zie je ook het kettinkje met een stier van Amano Studio

Shirt van Ichi en als je heel goed kijkt zie je ook het kettinkje met een stier van Amano Studio

Bij Paperbird zijn merken te vinden als Sisterpoint, Ichi, Catwalk Junkie en Armedangels en ze zijn telkens weer op zoek naar andere nieuwe merkjes uit Amsterdam, Parijs, Milaan of Kopenhagen. De collectie wordt wekelijks afgewisseld, dus het verveelt hier nooit! Ook zijn de verkoopsters erg aardig en altijd in voor een gezellig praatje. Daarnaast is het heel leuk om in je tas te kijken wanneer je iets gekocht hebt. Die kleinigheidjes zijn altijd zo leuk 😉

Geniet je mee van de foto’s? (ik bleek helemaal geen foto’s te hebben gemaakt van de kleding, maar het is echt zo leuk! Een goede reden om zelf te gaan kijken wat ze allemaal hebben :))

DSCN7723

DSCN7728

DSCN7731

DSCN7732

Je vindt Paperbird aan Oudkerkhof 40 in Utrecht (ze hebben ook een winkel in Driebergen) en online zijn ze hier te vinden.

Reacties

Reacties

Ria - Very Fairia

5 Comments

 1. It is actually a great and helpful piece of info.

  I’m satisfied that you just shared this useful info with us.
  Please keep us informed like this. Thank you for sharing.cheap nfl jerseys

 2. Have you ever considered writing an e-book or guest authoring on other sites?
  I have a blog based upon on the same subjects you discuss and would love to have you
  share some stories/information. I know my subscribers would
  appreciate your work. If you’re even remotely
  interested, feel free to shoot me an e mail.cheap ncaa jerseys

 3. I do consider all the ideas you’ve offered for your
  post. They’re really convincing and will certainly work.
  Nonetheless, the posts are too quick for newbies.
  May just you please extend them a bit from subsequent time?
  Thank you for the post.cheap nfl jerseys

 4. After I originally commented I appear to have clicked the -Notify
  me when new comments are added- checkbox and now whenever a comment is added I get 4 emails with the exact same comment.
  There has to be an easy method you can remove me from that service?
  Cheers!wholesale nfl jerseys

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *