My favorite dress…

Ibiza, España, 2015

Ibiza, España, 2015

English below ↓

Mijn favoriete jurk… De foto heeft natuurlijk al verraden welke dat is, maar ik schrijf er toch nog even een klein verhaaltje bij…

Ik houd van lange, zomerse en kleurrijke jurken. Jaren terug had ik een favoriet die ik inmiddels verknipt heb en verwerkt heb in dromenvangers. Die jurk was inmiddels te groot (gelukkig gebeuren dat soort dingen af en toe) en was gewoon niet meer wat het was. Vorig jaar kwam ik samen met mama deze mooie jurk tegen en ze zei gelijk die krijg je van mij… en ik ben er zo blij mee! Ik voel me er altijd helemaal happy in en het maakt een saaie omgeving gelijk vrolijk. Ik hoop dat ie nog even mee gaat en anders kom ik vast weer zo’n pareltje tegen.

Wat draag jij het liefst?

 

Salta, Argentina (dress: Tramontana - - - - - hat: Ruby Tuesday

Salta, Argentina 2016 * Dress: Tramontana – Hat: Ruby Tuesday

My favorite dress… the picture has told you already what it is, but I will tell you a little bit more about it…

I love maxi, summer and colurful dresses. A few years ago I had a favorite, but last year I made dreamcathers of it. In the same year I found my new favorite one. My mom directly said I’ll give it to you. First I said no, I don’t need it, but now it’s my favorite. Full with colors. Totally me. It’s lighting up a boring space. I hope I can wear it for years and otherwise I will find another one.

What do you like to wear?

 

This was my favorite dress... now I make dreamcatchers of it..

Malawi 2010. This was my favorite dress… now I make dreamcatchers of it.

 

Ibiza, España, May 2015

Ibiza, España, May 2015

 

Salta, Argentina 2016

Salta, Argentina 2016

 

Colonia del Sacramento, Uruguay 2016

Colonia del Sacramento, Uruguay 2016

 

Colonia del Sacramento, Uruguay, 2016

Colonia del Sacramento, Uruguay, 2016

 

 

Reacties

Reacties

Ria - Very Fairia

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *