Me and my hat

hoed 1
English summary below ↓

Zoals jullie vast gemerkt hebben, zijn mijn hoed en ik onafscheidelijk… Op bijna iedere foto waar ik op sta is er wel een hoed te vinden. Vooral in de zomer heb ik eigenlijk altijd een hoed op. Naast dat ik het leuk vind om te dragen, heb ik het ook echt nodig. Ik verbrand namelijk heel snel mijn hoofdhuid. Ik heb nog geen zonnebrandcrème voor mijn hoofdhuid kunnen vinden, dus zo lang gebruik ik maar een hoed.

Inmiddels sta ik in Argentinië bekend als het meisje met de ‘sombrero’. Heb ik ‘m niet op, vragen ze meteen waar mijn hoed is. En ja, ik kan er eigenlijk ook niet zonder hier. De hoed hoort nu bij mij.

Achter de witte hoed zit ook nog een verhaal… Ik heb ‘m vorig jaar in Nederland gekocht nadat ik ‘m niet uit (of van?) m’n hoofd kon zetten. Het was best een prijzige hoed, dus ik had er even een weekend over nagedacht. Eenmaal gekocht was ik er helemaal blij mee… een paar weken later op vakantie naar Ibiza, ging de hoed natuurlijk mee. Elke dag had ik ‘m op. Totdat ik mijn lieve hoed op de auto liet liggen. Ergens op een doodlopende weg met nergens een kip in de omgeving te bekennen. Toen ik er na 20 minuten achter kwam dat ik de hoed niet in de kofferbak van de auto had gegooid – maar op de auto had laten liggen- , zijn we (ik was samen met mijn lachmaatje Irene) gelijk terug gereden. Natuurlijk lag ie er niet meer en waarschijnlijk is de verdwaalde hippie die we op de heenweg zagen lopen er heel blij mee geworden… Gelukkig hadden ze er in de winkel nog één liggen. Die hoed is me dus letterlijk en figuurlijk heel wat waard 😉

Waar kun jij echt niet zonder?

 

Colonia, Uruguay

Colonia, Uruguay

I can’t live without my hat… as you noticed, almost always I’m wearing a hat, especially in summer. It’s because I love wearing a hat, but also because I need it. Without a hat my scalp will be sunburned… and that’s really painful 😉 Now it’s also part of my style. Here in Argentina they miss my ‘sombrero’ when I don’t wear it. The white hat has also a story… I bought it last year and was really happy with it. In Ibiza I lost it, because I put it – in the middle of nowhere – on the car (and not in the car). Half an hour later it was gone (I think one of the hippies is really happy with it). Back in the Netherlands I directly went to the shop and the last one was mine…

What’s your thing you can’t live without?

hoed 2

Es Vedra, Ibiza

 

With one of my biggest dreamcatchers at Ibiza

With one of my biggest dreamcatchers at Ibiza

 

Happy me :)

Happy me 🙂

 

 

Reacties

Reacties

Ria - Very Fairia

One Comment

  1. Una condición llamada síndrome metabólico también puede causar DE. La Fosfodiesterasa Tipo 5 (PDE5) es una sustancia que actúa eliminando el óxido nítrico de la circulación sanguínea, disminuyendo la cantidad de sangre en el cuerpo cavernoso.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *