Throwback Travel #2 – Masterton, the countryside of New Zealand

masterton0
English summary below ↓

Nieuw Zeeland, een land waar je eindeloos kunt verdwalen in de verschillende landschappen die het land rijk is. Vandaag neem ik je mee naar het platteland van Masterton, gelegen in het zuiden van het Noordereiland.

Kom je op het platteland van Masterton, dan lijkt het net alsof de tijd even stilstaat… wat een prachtig stukje Nieuw Zeeland is dat. De omgeving van Masterton was het eerste van Nieuw Zeeland wat ik zag, toen ik het vorig jaar rond deze tijd van het jaar bezocht. Ik bezocht een vriendin die vrienden in Nieuw Zeeland heeft wonen. Daardoor kreeg ik de mogelijkheid om me echt tussen de locals te bevinden en bij ze thuis te slapen.

Wat ik altijd zo leuk vind als je bij de locals verblijft, is dat je dingen doet, die je normaal op vakantie niet zo snel doet. Zo werden wij meegenomen op de quad om de omgeving te verkennen… wat was het prachtig. Ik heb nog nooit een film uit de reeks ‘the Lord of the Rings’ gezien, maar ik had echt het idee dat ik in hobbitland terecht was gekomen. Ik houd van een droge omgeving en hoewel het voor de boeren niet echt fijn was dat het gras (zo vroeg in de zomer) al begon te verdrogen, vond ik het prachtig om te zien…

Genieten jullie mee?

masterton13
New Zealand, a beautiful country with different landscapes…  In 2015 I visited this country around this time (january) of the year. The countryside of Masterton was the first area I visited. It’s in the south of the North Island. Because I slept at friends of my friend, I really lived the local life. Really nice, because then you do and see things, you normally don’t, when you’re only doing the tourist things.

I love mountains, hills and dry areas… Are you enjoying it with me?

 

The farm in Masterton where I slept

The farm in Masterton where I slept

 

Welcome

Welcome

 

Love this

Love this

 

Way to the farm

On my way to the farm

 

Sheep

Sheep

 

In love

In love

 

That view!

That view!

 

Hobbitcountry

Hobbitcountry

 

Love these colors

Love these colors

 

 

Reacties

Reacties

Ria - Very Fairia

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *