Fashion Friday #2

Hier kun je een omslagdoek ook voor gebruiken... zo schattig!

Hier kun je een omslagdoek ook voor gebruiken… zo schattig!

Het is lente… een periode waarin het heerlijk zonnig weer kan zijn, maar ook nog heel fris. Wat moet je dan dragen als je naar buiten gaat? Een ‘tussenjas’ is niet altijd warm genoeg, maar een winterjas is vaak al te warm.

Ik draag vaak een poncho of een omslagdoek. Nu doe ik dat ook wel in de winter, maar in deze periode van het jaar is het helemaal handig. In combinatie met een leren jasje staan eigenlijk alle kleuren omslagdoeken wel leuk. Zelf heb ik al jaren een bruin leren jasje die ik heel veel draag. In combinatie met sjawls, poncho’s en omslagdoeken heb ik het eigenlijk altijd warm genoeg, ondanks dat het een kort jasje is.

Maart 2016

Maart 2016

Om de look ook nog bohemian te maken, draag ik er graag één van mijn grote hoeden bij. Dan is de outfit voor mij helemaal af.

Hoe houd jij je in deze periode van het jaar warm?

 

Voorjaar 2015

Voorjaar 2015

 

Met Lulu (konijntje, goed kijken) en mijn omslagdoek. Voorjaar 2015

Met Lulu (konijntje, goed kijken) en mijn omslagdoek. Voorjaar 2015

Najaar 2013

Najaar 2012

 

Deze poncho's van Kiboots vind ik prachtig. Vooral de gekleurde.

Deze poncho’s (€79,95) van Kiboots vind ik prachtig. Vooral de gekleurde aan de rechterkant.

 

Reacties

Reacties

Ria - Very Fairia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *