Er wordt ook gewerkt op Ibiza…

Genietmomentje op mijn vrije dag...

Genietmomentje op mijn vrije dag…

Het is alweer even geleden dat ik een stukje schreef en ik moest letterlijk een laag stof van de laptop halen voor ik deze opende, maar hier dan eindelijk weer eens een update.

Want hoe gaat het eigenlijk op Ibiza? Ik kan niet beter zeggen dan dat ik hier aan het genieten ben. Met hoofdletters. Wat ben ik blij dat ik mijn vleuges heb opengeslagen en rondfladder als een vogel. Inmiddels ben ik van het ene paradijs naar het andere gevlogen (nou ja, gereden in mijn trouwe Fiat500) en werk ik sinds anderhalve maand in een super leuke winkel Isla Ibiza Bonita. Tussendoor pas ik her en der op, maak ik dromenvangers en heb ik zelfs al eens op een markt gestaan om mijn creaties te verkopen!

IMG_20150904_170721[1]

Er wordt hier veel gewerkt. Niet alleen door mij, maar ook door al mijn mede Ibiza-lovers die op het eiland zijn neergestreken. Om voor iedereen een fantastische tijd op het eiland te creëren (lees, vakantie voor velen), wordt er hier hard gewerkt. Jij een avondje uit? Wij passen op de kids! Gaat de winkel om 23.00u dicht, maar staan er nog mensen voor de deur die nog graag een rondje willen doen? Dan doen wij gewoon de lichten weer aan en de deuren weer open (ja, ik heb mensen gehad die letterlijk op de ramen bonkten toen ik rond half twaalf in de avond de lichten uitdeed). Alles met liefde. Want wij houden van het eiland. Ik houd van het eiland.

Op de markt bij Cala Llenya...

Op de markt bij Cala Llenya…

Ik vind het hier heerlijk. Ontmoet veel leuke mensen, volg mijn hart en doe lekker mijn eigen ding. Het begint alweer wat rustiger op het eiland te worden en er kan af en toe weer normaal geparkeerd worden 😉 We hebben laatst aardig wat regen gehad – dan kun je gelijk ook bootje varen in de straten van Eivissa – maar inmiddels is het weer zomers genieten. Ik ben tot en met eind oktober aan het werk in de winkel, daarna zie ik het allemaal wel. Ik kom sowieso even naar Nederland, maar wil ook graag Spaans gaan leren in Zuid Amerika (heb je tips? Stuur ze door! Wat is wel aan te raden, wat niet… welk land is leuk, wat zijn de prijzen!!! Let me know)… Op dit moment weet ik gewoon nog niet wat ik ga doen, dat gevoel komt vanzelf. Misschien blijf ik de hele winter wel in Nederland. Alles staat open. I’m free to go.

Lieve mensen, ik kan echt nog heel veel vertellen, maar soms vertellen foto’s meer dan duizend woorden. Neem dus maar een kijkje op mijn instagram voor foto’s en volg me om up to date te blijven. Inmiddels heb ik ook een adres, dus voor post kun je nu ook bij mij terecht (whatsapp, mail of pb me voor het ades!). Ik ben online niet altijd even goed bereikbaar, heb nog geen internet thuis (ik zit nu ook heerlijk in een cafeetje), dus sorry als ik niet snel reageer. Soms zie ik een berichtje wel voorbij komen, maar kan ik op dat moment niet een reactie sturen (bijv. als ik in de winkel sta), dus mijn excuses als ik het daarna vergeet!

Geniet van jullie Indian Summer 😛

Dikke kus Xx

IMG_20150812_163517[1]

Mijn roosmarijn/lavendel creatie….

Reacties

Reacties

Ria - Very Fairia